Selvbetjening

På baggrund af situationen med Corona virus er det fortsat ikke muligt at bestille tider online - tidsbestilling sker ved telefonisk henvendelse.
Ved alle virussymptomer hos jer selv eller pårørende i familien bedes I aflyse jeres tid af hensyn til de øvrige patienter og personalet, således at vi ikke udsætter hinanden for unødig smitterisiko.
Du kan kontakte os i telefontiden på tlf. 44981014 mellem kl 8 og 13 alle hverdage, hvor Stine vil passe telefonen.

Det er vigtigt at du ikke møde op i klinikken uden telefonisk henvendelse først.

Husk at du kan bestille tider hos både læge Nanna Hartmann & læge Majken, som pr. 1/10-20 skal i gang med sin videreuddannelse til at blive speciallæge i Almen medicin.
Derudover kan du bestille tider hos vores læge Kristine Jepsen, som er i gang med sin videregående uddannelse til at blive speciallæge i Almen medicin samt jordemoder Stine Skouboe.
Du kan ligeledes bestille tider til blodprøver (efter aftale med lægen) og vaccinationer (ikke børn) hos Laura, som er her dagligt mellem kl. 8 og 11.

Der vil ofte være længere ventetid på en konsultation hos Nanna Hartmann, så når du booker en lægetid bør du gå ind i lægernes individuelle kalender for at finde den tid, som passer dig bedst.

aftalebogen.dk

På aftalebogen kan du bestille tid hos os samt oprette dig som bruger ved at trykke på teksten opret ny bruger.

Husk at aftalebogen ikke er til at bestille tider, hvor du har akut behov for lægetid.
Da bedes du ringe til os i telefontiden, gerne mellem kl. 8-9:00, hvor lægen har telefontid.

emailkonsultation.dk

Emailkonsultationen kan benyttes til spørgsmål, som ikke haster. Emailkonsultationen er en sikker måde at kommunikere med lægen på, og kan benyttes på alle tider af døgnet.
Vi bestræber os på at besvare mails indenfor ca. 3-5 hverdage.

receptfornyelse.dk

Her - samt under emailkonsultationen kan du bestille receptfornyelse.

OBS: Sovemedicin, stærkere smertestillende samt beroligende medicin, kan kun ordineres ved fremmøde i konsultation hos læge.
Der er mulighed for at komme til receptfornyelse på stærkere vanedannende medicin hver tirsdag mellem kl. 9 og kl. 10.30 - dette gælder kun for patienter som i forvejen får den type medicin og ikke i fald det er første ordination - dette kræver en selvstændig lægekonsultation.

Under ferie og andet fravær vil anmodning om recepter og e-mail konsultationer ikke blive besvaret før klinikken genåbner.
Tidsbestillinger bliver derudover heller ikke bekræftet under vores ferie.