Praktisk information

AKUT KONSULTATION

Ved akut sygdom ( f.eks. ondt i halsen, mulig lungebetændelse, feber hos børn og lignende) bedes du kontakte klinikken telefonisk - I bør altid måle en temparatur inden I kontakter os.

Vi anbefaler at man tager en Covid hjemmetest eller PCR test inden evt. konsultation – og man skal bære mundbind ved fremmøde konsultation.

TELEFONKONSULTATION

Der er telefonkonsultation dagligt

Mandag, onsdag og fredag  mellem kl 8 og 11  - Læge Cecilie besvarer telefonen fra kl kl 9 til kl 11.

Tirsdag mellem kl 8 og 10 – primært Nanna der besvarer opkald den dag.

Torsdag mellem kl 10 og 12.

Kl. 11 til 16 henviser telefonsvareren til vores akutnummer, som kan benyttes ved akut opstået sygdom og skader.

BLODPRØVER MM.

Ved bodprøvetagning på et af laboratorierne, skal man  pga. Covid19 epidemi booke tid inden via deres Hotline på tlf. 38683080 mellem kl 12 og 18.45 i hverdagen.

Stine varetager bl.a. den rutinemæssige smear undersøglese, graviditetsundersøgelse,  8 ugers efterfødselstjek, blodprøver, vaccination, øreskylning, EKG, INR-målinger samt Astma og KOL udredning (Spirometri).

Stine varetager ligeledes kvartalskontroller af vores diabetikere, dette sikre større kvalitet i behandlingen af diabetes samt “sund dialog” mhp kost og vægttab.

Stine er uddannet jordemoder og har arbejdet som dette i mange år, så har du spørgsmål til graviditet, fødsel og amning eller ønsker akupunktur ved graviditetsgener, er du velkommen til at kontakte Stine.

Stine er nu færdiguddannet "Master akupunktør" – Boel Moderne Akupunktur – og hvis I har nogel skavanter/problematikker hvor I har lyst til at forsøge med akupunktur behandling er I velkomne til at sende en mail eller ringe.

 

HVAD KAN MAN VIA INTERNETTET ?

Vi anbefaler at I downloader app ” Min læge” da den er brugervenlig – dog er det vigtigt at I har oplyst jeres mail til os ellers har vi ikke mulighed for at skrive til jer.

I kan også oprettet jer via hjemmesiden, dog skal alle i familien oprettes individuelt, dvs. børn skal også oprettes.

Sådan opretter du dig selv som bruger:

Klik ind på www.aftalebogen.dk. og tryk på OPRET NY BRUGER – og følg derefter anvisningen.

Når du er tilmeldt kan du:

  • Forny recepter af din faste medicin
  • Bestille tid til konsultation hos læge eller sygeplejerske
  • Forelægge begrænsede problemstillinger via E-mail konsultation. Svar indenfor max 3 -5 hverdage.
  • Modtage blodprøvesvar og læge-epikriser

 

RECEPTFORNYELSER

Vi anbefaler receptfornyelser via hjemmesiden, herved undgår du ventetid i telefonen. Alternativt receptfornyelse via telefonen i telefontiden.

Vi kan anbefale at downloade app’en Medicinkortet”. Den er en meget overskuelig app, hvor man kan se hvilken medicin man får, om der fortsat er recepter på serveren samt bestille medicin via denne.

Sovemedicin, stærkere smertestillende samt beroligende medicin, kan kun ordineres ved fremmøde i konsultation hos lægen -  ikke via hjemmesiden eller telefon.

TIDSBESTILLING

Vi anbefaler tidsbestilling via hjemmesiden www.aftalebogen.dk eller app “Min læge” herved undgår du ventetid i telefonen.

Alternativt kan der bestilles tid telefonisk (44981014). 
Konsultation kun efter aftale

EMAIL KONSULTATION

Obs ikke til akutte problemstillinger, der skal I altid kontakte os telefonisk da man kan forvente op til 5 dages svartid.

E-mail konsultation kan anvendes til korte konkrete problemstillinger, ikke til akutte problem stillinger. Vi forsøger at svare inden for 3-5 hverdage.

Lægevagten

Efter kl. 16 samt i weekenden og på helligdage kan lægevagten kontaktes på tlf. 1813